onsdag 22. august 2012

Dag 3 av 1000 kaloriers kuren idag og jeg er svimmel..  Var på trening igår og da var det ett par ganger jeg holdte på å gå i bakken.  Så jeg føler meg ikke helt topp.   Jeg var innom Aker for ny spiometri og veiing idag.  Helt greit det, jeg blåste så jeg så mannen med ljåen , bokstavelig talt.. jeg ble skikkelig svimmel.  Lungekapasiteten min var gått opp til ca 10 L , den var på litt under 8 for ett år siden.   Kirurgen var mellomfornøgd.. faen heller da , jeg fatter ikke hva en skal gjøre for å få han der happy.. men han sa det var akseptabelt og teknikkeren fortalte meg at det var 97% av forventet lungekapasitet så det var veldig bra..    er det rart en ble forvirra.

Ellers hadde jeg gått ned ca 6 kg siden juni, dette er ikke kompensert for muskelbygging. Jeg syntes dette virket veldig lite, det gjore Dr Jon også ,men skal få ordnet en tur på en Tanita vekt så vi får se sammensetning og sammenlikne dette med tidligere resultater.

Blodtrykk og prøver derimot var en litt annen historie.. de sa det var tydelig at det var noe som skjedde, for å sitere "det var såpass ja".. jeg fikk en kort og grei forklaring på at kroppen min reagerte på lite inntak og alt var i ubalanse.  Jeg fikk ordre om å pelle meg hjem, ikke stresse og bare trene lett noen dager framover.  Så her sitter jeg da.

1 kommentar: