onsdag 18. september 2013

I dag... er det ett år siden oprasjonen min, og på denne dagen dette året ble det ett års kontroll ,Aker har virkelig sans for timeing om jeg så skal si det.
Vel i dag var som alle andre sjekker jeg har vært på (skjønt jeg faktisk aldri skrevet ut en sjekk...dohh). Møtte opp litt forsinket da jeg ikke kan lese skilt tydligvis og endte opp feil vei i Økernkrysset.. vel det er jo ikke føstegang det har skjedd.. jaja jeg flyttet fra Oslo for snart 10 år siden så må jo ha litt alibi der. I alle fall, det var som vanlig en tur inn i vampyr redet der blod ble trukket og ikke en dråpe spilt. 12 reagensrør ble tatt ,men jeg telte bare 10 lapper.. Jeg lurer stadig på den gjengen der. Men hyggelig vampyrfrøken var det og ble ønsket vel videre.
Så var det opp å hilse på gamle kjente på overvektsavdelingen. Alle smilte og bemerket at jeg krymper drastisk for hver gang de ser meg. Noe jeg liker å høre, og ja.. jeg begynner virkelig å merke det selv nå. Moro er det.
Hadde en times prat med erneringsfysiologen og ho var veldig fornøgd med det aller meste. Så ble vi enige om videre oppfølging om ett halvt år å da evt se på en videreføring av sleeve oprasjonen til GBP om jeg trenger mer hjelp å komme nedover. Da sammen med kirurgen. Men nå var det ikke nødvendig.
Så var på vekta i dag også naturligvis og det ble litt nedgang de siste to ukene ikke dårlig bare det :)

Sånn. så var det vektoppsumering fra første året som vektoperert:
Startvekt : 279 kg /BMI 76
oprasjonsvekt 241 kg
23 aug 12: 188.3 kg /BMI 50.4
3 september: 187,1 /BMI 50,2 -- -1,2 kg
18 september, 184.0 kg/BMI 49,4 -- -3.1 kg *WEEEEEE*
Nedgang ett år etter oprasjonen: 57 kg
Total nedgang 95 kg og 27 BMI poeng

Dette første året som vekt operert har vært utrolig spennende. jeg har veldig lite plager og dette har gått over all forventing egentlig. Jeg dumper som en med GBP når jeg gjør noe veldig dumt, evt så spyr jeg som en gris.. en av to, og noenganger begge to samtidig. Jeg må bare si jeg er veldig glad i dag og ser svært optimistisk ut på tiden framover. Jeg har mistet 60 % av overvekten og er over halveis i prosjektet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar