søndag 19. februar 2012

Nok ett par modeller ferdig.. i plast...

Mens en venter på denne berømte oprasjonen kan man bruke tiden til litt annet.. Jobb, trening, kosthold er også en del av hverdagen ,men å ha en hobby er viktig syntes jeg.  Vintern er innetid og det å bygge plastmodeller er noe jeg har likt å drive med siden jeg var liten. Sammen med foto,videoredigering, pistolskyting og div andre småsysler. må en si at plastmodellbygging er noe jeg koser meg stort med.

De siste ukene har jeg og en god kamerat sittet å hatt byggekvelder over MSN og videochat.. faktisk utrolig hyggelig, vi sitter å skravler, deler erfaringer, løser problemer og sender avgårde alt fra håpløse til hysterisk dårlige vitser.

Her er årets tre første modeller klare.

Dette er en Hawker Hunter i Sveitsiske farger, bygget rett ut av esken uten noe ekstra matrealer.  Utskytnings setet i cocpiten må byttes ut da det som fulgte med er håpløst unøyaktig. men dette er en smal sak. Denne neste er en "imperial biker scout" fra Star Wars.  Dette er en modell jeg har hatt lyst å lage i mange år. Så fant jeg den tilfeldigvis på Ebay til en svært hyggelig pris og vips.. Settet er ikke på noen måte noe høydare, det tok mye sparkling,pussing,banning og sverting før den ble presantabel. 

Denne siste er en F-4 E Phantom II fra New Jersey Air National Guard. tidsperiode slutten av '80 tallet engang.  Settet her fant jeg også billig på Ebay (ca 120 kr) og med ett par utskytningsseter i resing og nye dekaler ble det absolutt ikke så ille.  Jeg fant en US Navy versjon av F-4 også som skal på benken etterhvert.
Det som står på "benken" nå er en Japansk Mitsubishu F-2 A. Dette er en Japansk versjon av F-16.  denne blir presantert i en egen blogg når den er ferdig. 

Tigerblack sign off for now..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar