lørdag 24. mars 2012

Back in town etter oppfølging på lymfødem

Har vært litt stille de to siste ukene, men her er en liten oppsumering.

Har vært på oppfølgingskurs og intensivbehanling med lymfødem. Dette har vært på Montebellosenteret på Mesnali/Lillehammer.

Lymfødemet i foten min er under veldig bra kontroll nå og kan egentlig ikke bli stor bedre. Så det er jo lettelse, ble kvitt yttligere to liter væske på disse ukene, så det må en si seg veldig bra fornøgd med.

Dagene har stortsett vært delt i tre. Trening mellom kl 8 og 12, så foredrag og behandling mellom 2 og 4. Etter det har ordren vært å holde foten høyt og nyte livet. Internett tilgangne har vært så som så og det å ligge med pc'en på armen og taste med en finger er ikke sps morro, nuvel. Treningen har stortsett bestått i bassengtrening for min del. Det er ett 15 meters varmebasseng der som funker glimrende for ømme og verkende muskler så jeg har stortrives. De dagene det ikke var behandling hadde jeg ingen problem å holde på med vanntrening i 4-6 timer. Det var jo herlig :D


Men nå er jeg hjemme igjen og klar for jobb i slutten av neste uke, så begynner påska.

Jeg fikk ett brev i posten idag fra Aker om at jeg er blitt kalt inn til ny kirurgtime 19 apr. Aner ikke helt hva som skjer her, men satser på at det er mulig å få noe mer om når oprasjonen skal være. Noen som har noe tanker eller ideer ?

2 kommentarer:

 1. De kan jo pinadø ikke mene annet enn at situasjonen din er enormt forbedret og at du nå er en mye sikrere kandidat for kirurgi enn du var før du tok tak i dette og skuffet på plass behandling for lymfødemet. Det bør nå ansees bevist hinsides enhver rimelig tvil: Gud (les helsevesenet) hjelper den som hjelper seg selv.

  Klem, og takk for at du oppdaterer! Følger med vettu :-).

  SvarSlett
 2. tok sin tid å komme dit hvor vi er nå, vennen min.
  Du er tøff! Elsker deg, og følger deg hvert skritt du går framover..
  ( vel kan kan hende at jeg løper litt foran deg også, men jeg kommer tilbake og drar og dytter i deg alikevel)

  <3

  SvarSlett