lørdag 22. september 2012

Omsdier hjemme, to ulykker på E6 på vei hjemover gjore at dette tok sin tid. Men endelig er jeg her..

Så hvis jeg skal oppsumere de siste dagene..

På tirsdagen var det opp før fanden hadde fått på seg tøfflane, Det ble ikke mye søvn natta før,av en eller annen merklig grunn. Taxien var på tida og det bar nedover til Aker. En liten tur innom Ahus på veien så var det vår tur. Vi kom ned og kameracrewet sto klart å venta. Merkelig de folka der asså.. menmen.. dere får dette dokumentert så ingen klager ;)

Så dilta de etter meg over alt jeg gikk på Aker , de ville ha dagens "slakte"vekt og den viste 241 kgs, utrolig å se ned mot 240 tallet på vekta. Den har stått og hovret i 247 regionen nå lengre tid. Skjønt her skal det nevnes at jeg har mistet over 30 kg fettvekt og bygget tilsvarende muskelmasse ifølge tanitavekta. Men alikevel litt kult å se annet tall..

Så var det å få på seg dette evinlige sykehusantrekket, det ser jo helt latterlig ut. Det ble ikke tid til så mye bildetaking ,men dere vet åssen det ser ut og det så ikk mindre latterlig ut på meg en alle andre.

Så ble det en kort prat med Dr Jon , før det bar ned på oprasjonsområdet. Her var det å komme seg opp i og bli dandert etter alle kunstens regler. En saccosekk som ikke var så alt for ille å ligge på..eh.. i... eh.. whatever.. Så kom denne velsignade masken, det var ikke så mye motstand der syntes jeg og fikk vite at jeg godt kunne bruke mer en to trekk på å fylle den. Men ingen klagde så da var det greit. Så fikk jeg beskjed om å tenke på en plass i syden jeg ikke helt husker, eller og ha vært så vart det mørkt..

Jeg husker jeg drømte veldig behagelig under inngrepet. , Men da jeg skulle våkne fikk jeg panikk og skal vist ha ropt, "hjelp meg å vokne" eller no i den retning.. vel jeg våkna sånn halveis, men var i grundig rus.. og nå begynte morroa.. en kjempekvalme.. uansprett om jeg har prøvd å prate,sove,drikke,stå,ligge, uanf'ensprett... denne er det første jeg husker fra jeg våkna og har hengt i nå i 4 dager.. Det er ikke så ille nå lengre, men jeg tar kvalmestillende og smertestilende. En kombinasjon av asifpran og Ketorax ser ut som er det som funker best på meg.. *hujjaaa*

De tre dagene jeg var på Aker har stortsett vært spying og spying og spying og spying.. mer eller mindre i strekk... Jeg må si at jeg har hørt om at folk har vært kvalme etter sleeve, men jeg har vistnok satt en ny standard. Ifølge ett par av sykepleierne der.. så får en ta de rekorder man kan :P

Oprasjons sårene svir noe ,men dette er vist også normalt og stiftene skal taes om en 10-14 dager.. .det gleder jeg meg til..

så da erdet bare å nyte supper og alskens slags mulig annet digg de kommende ukene

3 kommentarer:

 1. stolt av deg vennen min.... nå får vi håpe kvalmen gir seg , og så er vi ferdig med det...

  SvarSlett
 2. Gratulerer som nyoperert :-)
  Høres ut som en vellykket operasjon :-)

  SvarSlett
 3. Ah, oppvåkningens herlige traumer... Fikk selv panikk fordi jeg klødde så i øynene og ikke klarte å løfte armene! Iiiihaa!

  Høres ut som det er bedre rekorder å sette! Gratulerer med vellykket operasjon!!!

  SvarSlett