torsdag 29. november 2012

Hallo lille bloggen.. jaja så har jeg ikke vært helt på nett med å følge opp de siste ukene . Men iallefall kjapp oppdatering.

Det går veldig bra framover nå, hadde 6 ukers veiing for 4 uker siden  og da var vekta 17.6 kg mindre en på oprasjonsdagen.    Nå skal jeg på vekt igjen i neste uke så får vi se hva som har skjedd da. 

har ennå til gode å finne en vekt til vanlig bruk som tar over 200 kgs, men nå er jeg ikke så langt unna å bikke under det, så da skal badevekt skaffes..  en milepel bare det..   Håper og regner med å bikke under 200 rett over nyttår i begynnelsen av Januar en gang.

Når jeg bikker 200 kg har jeg gått ned 79 kg i faktisk vekt. i tillegg kommer de 20+ jeg har lagt på i muskelmasse så de må jo telle for litt de også . 24 kg er det vel i muskelmasse.

Vel..

Tiden etter oprasjonen har vært svært intresant på mange måter , jeg kjenner kroppen blir mindre dag for dag og går nå glatt inn i klær jeg ikke har brukt på mange herrans år og det er jo litt kult egentlig.

Alle klæra jeg brukte da jeg var på mitt største svømmer jeg nå i .. jeg var 9xl ++ og nå går jeg fint inn i treningsbukser i 5 xl.  Så det går absolutt riktig vei.

Jeg tåler å spise det aller meste, men det er ting som gjør sjitvont for å si det på godt Norsk..   Spagetti av alle rare ting mulig forde jeg ikke får tygget skikkelig. Jordbæsyltetøy kjennes ut som noen har slått meg i magen med noe hardt om jeg spiser mer en ei halv brødskive med. 

Ellers går dagene til jobb, fritid, modellbygging, internetting, og livets vante gang med andre ord.  Kroppen funker veldig bra syntes jeg. Det er nesten litt rart å kunne gå på senter og butikk uten å ha store smerter etter få minutter.   Men for all del jeg skal da ikke klage på det akkurat.

det er ett lite prosjekt å få i seg nok drikke igjennom dagen , det er ikke store slurkene jeg kan ta av gangen og jeg får klar beskjed om jeg gjør noe dumt.. ågudbedre det er svært ubehagelig for å si det pent.  Så er jeg så lei vann at det er helt sykt..  så det går endel saft og appelsinjuce.. eplejuce fikk jeg dritvont av så det har jeg kutta ut for nå iallefall.

En annen ting som er ganske intresant er at smaksløkene mine har endret seg.. før drakk jeg for det aller meste lettbrus og lett-saft.. nå klarer jeg ikke smaken lengre.. cola zero smaker som en blanding av surt oppvaskvann(nei jeg har ikke prøvd, men kan tenke meg smaken) og gammeldansk... med andre ord, helt forjævlig..     Fun light smaker ikke egentlig mye bedre. så jeg regner med at det er den kunstige søtningsgreia/Aspartam som ødelegger hele morroa.

nuvel


Ellers som sagt går livet sin gang, over nyttår en gang blri det også adioss til NAV som økonomisk bidragsyter for nå iallefall.. da er det tilbake på vanlig lønn.. og det smaker egentlgi bedre av pengene (nei ikke fysisk smak) når en har jobbet for dem selv. 


Life on the line continues

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar