torsdag 6. desember 2012

Har hatt en kjempehyggelig tur på Strømmen storsenter sammen med en god venninne idag.

En av stoppene ble den nyåpnede dressmann XL butikken der. Og der fikk jeg bukser som faktisk passer meg.. Utrolig sist jeg prøvde bukser kunne jeg bare glemme det, størrelsen var en ting ,men leggen min har skapt endel problemer pga at den selv om den er MYE bedre en hva den var er den fortsatt litt større en standard. Men han hadde noen jeans som var romslige i beina så da satt de som ett skudd.

Størrelsen ble 54/30, jeg har også noen i 52/29 , og selv om de sitter like godt på mange måter er de litt korte i skrittet. Så totalformen på de jeg kjøpte nå ble bedre.. Og jeg har belte så det løser det problemet. Men hadde ikke vært noe problem å bruke 52 størrelsen i liv vidden..

Det er nok ikke så lenge jeg kan bruke dem, men de skal nytes så lenge jeg kan, og de har mange i mindre størrelser på samme butikk så her er det bare å følge med.

Og det beste av alt er at sist jeg kjøpte bukser som passet sånn noenlunde var det i størrelse 64, de bokstavlig talt svømmer jeg i nå. Og de kosta en formue . Idag slapp jeg unna med 598 kr for to par. En vanlig blå og en sort.

Så da er det bare å bestemme seg om det blir blå eller sorte bukser på treffet.. Ahh valgets kval :P

F*en å godt det føles :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar