torsdag 11. juli 2013

Ser på facebook mange venner som er ute å dytter i seg det ene og andre.. og holder på å gå ut av mitt gode skinn.
Bilder av sommerfrisk øl og vin med tilbehør, andre som poster bilder av en velfylt grill og ett bord med alt snadderet en kan tenke seg..   og ikke minst is og dessertskålene som blir posta i øst og faens vest..  JEG TILTER !


Så åssen er statusen for meg da..

Øl : Prøvd.. en halvlitersboks tok ca 2 timer å få ned og jeg var god og brisen hele kvelden 

Vin:  2  glass iløpet av kvelden og jeg er god i farta og litt lettere "sjøsyk"   3 glass og jeg er vel.. let's not go there..

Rusbrus: Ikke prøvd ennå..

Lettbrus og alt med aspartam i går rett til faens helvete før jeg får snudd meg..  Blir realt kvalm , uvell og dumpingen er ett faktum (og de sier sleevere ikke dumper.. pisspreik)

Vanlig brus (sukkerholdig):  Går greit  ,men må drikkes.. nei zippes langsomt..  Kullsyren ristes mer eller mindre ut først.. Iskald brus.. veldig ok.. pisslunka og dau.. IKKE ok

Grillmat:  Rent kjøtt/kylling med litt frisk salat uten dressing..  Veldig godt
*Kyllinglår går som regel greitl
*spareribs og det meste krydra HELL NO

Fisk:  Hvit fisk går somregel greit.  Rød fisk for ex ovnsbakt ørret/laks = dumping fra helvete og tilbake

Pizza: Noe av det aller beste jeg vet..  Det aller meste har gått greit i svært små posjoner.. Pizzaen til Pizzabakern er utelukket for overskuelig framtid, alt for mye fett og dumpingen var ett faktum

Andre matretter:  vel kort summert opp..  er det mye fett i det, altså typer gratenger og annet med for ex fløte og ost oppå (som min svigermors kyllingform som er bare til å dø for) så kan tigern sitte å se på at andre koser seg..

Taco:  fullkrydret Taco med tilbehør.. glem det..   har laget taco med 1 ts krydder pr halvkilo kjøtt.. det funker til en viss gradEllers:

Status pr 2 juli er ned 89 kg fra max
Veier nå 191 kg , max var 279
BMI har gått fra 76 til 51

Så kjempefornøgd med vekttapet, syntes det går litt trægdt ,men for en med sleeve er jeg vist ganske normal.  Det er bare å ta tiden sin detta der . Kanskje jeg er bikini-klar til neste sommer :P


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar