onsdag 21. september 2011

Norske helsesystem MEG I RÆVA !

Igjen vært på telefon med aker.. de begynner å kjenne meg der nå..

hørt i telefonen:
"Senter for syklig overvekt du prater med *****"
"Hei, Sten Arne B her, vil bare følge opp litt å se om noe har skjedd med saken min ?"
"hei sten arne, ett øyeblikk skal jeg få opp jurnalen din, ja der var den".

ok så jeg har prata en gang eller to med dem :P

Iallefall.. han legefyren som må sende henvisningen til Tyskland er vist ikke kirurgen, men en annen fyr som er spesialist på *noe de sa, men var så imponerende at jeg klarer f'en ikke å gjenta det*.. Han har i utgangspungtet ventetid i ett år.. men de prøver å få han til å ta meg inn før dette..

Jaja, all honør til forsøket fra SSO, men pokkern da, må da være flere som kan sende henvisningen til Tyskland !.. Han Dr.Slagstad eller hva'n nå het er den ENESTE I NORGE driver med dette.. jaja, snakker om underbemanning spør du meg.

*rett fra levra*

Jeg fixer faen ikke ett år til med dette.. jeg er på randen allerede, smertene i rygg og hofte gjør at jeg flipper fulstendig ut snart. Ikke kan de behandle det her og jeg må da vente opptil ett faens år til forde han gjøken som kan gjøre noe med det er overarbeidet og har en liste bokstavlig talt lang som ett vont år... Jeg har hatt dette i -4- faens år før de fant ut av at det var noe de ikke kunne gjøre noe med her til lands og 3 av de årene sa fastlegen ingen faens ting forde ho ikke hadde vett nok i panna til å sende det videre når det var noe ho ikke viste åssen ho sku behandle ! Jeg måtte for helsikken gjør jobben selv med å finne ut hva som feilte meg og gjøre noe med det for legestanden både på Ahus,som skal være noen av Norges beste leger, og fastlege var både fulstendig inkompetente når det gjalt dette, og legestoltheten dems gjore at de iallefall ikke kunne sende det til noen annen som faktisk viste hva dette var for noe... **ARGH*!!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar