mandag 28. februar 2011

Detta blir litt syting, men er bare frustrert og må få ut litt.

Detta blir litt syting, men er bare frustrert og må få ut litt.


Har noen tunge dager (bokstavlig talt), ryggen har slått seg vrang igjen og jeg har tidevis kraftige smerter. Det kjennes ut som alle musklene i korsryggen er i krampe og vil bare ikke gi seg. Det kommer i "drag" og jeg holder på å tilte. Alt er vondt.. stå og gå er jævlig, ligge er helt jævlig og å sitte går til en viss grad ,men er ikke noe sps det heller.

 Akkurat nå er jeg der hvor jeg lurer på hva i helsikken jeg har gjort for å fortjene dette. Jeg trodde jeg hadde vært en god heks, men tydelig at karmakontoret ikke på noen måte er enig dette.  Jeg hadde veldig lite ryggproblemer fram til for ett år siden. Men etter den omgangen jeg hadde da har jeg ikke kommet meg helt tilbake igjen.  Det kommer periodevis og nå er jeg en periode..

Det som er like frustrerende er at jeg ikke får gjort noe særlig av noe av det jeg liker best. Skyte, jeg klarer ikke stå lenge nok til å dra på banen , selv om avtrekker fingern min klør. Det eneste jeg kan gjøre er å "tørrtrene" med klikkpatroner så jeg iallefall holder avtrekksferdighetene noenlunde ved like. Men noe skikkelig blæsting blir det sørgelig lite av akkurat nå. 

Vurderer å legge visse kroppsdeler på Ebay , men tviler på at det akkurat blir rift om dem.. 

Det eneste positive jeg ser akkurat nå er at det går over, er bare så sykt når det holder på.

OG det er bare -2- måneder igjen til jeg skal til kirurgen (ifølge aker var det i slutten av april,begynnelsen av mai...) OG da er det vår i tillegg..


tror jeg bare går å prøver å få litt søvn... natti..

1 kommentar:

  1. Det er lov til å syte, av og til er det bare så deilig å kunne få sette ord på sin frustrasjon. Du er enormt sterk, bit tennen sammen, snart er ryggsmertene over og snart er det din tur til å gå inn døra til kirurgen. Gleder meg så på vegne av deg.

    Klem

    SvarSlett